Panic House (16+)

2-7
Players
61
Minutes

This is

LET OP! (16+)

Vergeet alles dat je denkt te weten van klassieke escape rooms! In onze Panic House is niets wat het lijkt. De nadruk ligt er op de beleving en niet zo zeer op de puzzels. Denk hierbij aan je gruwelijkste nachtmerries!

Het huis dat u betreedt is volledig met horrorelementen ingericht. Hier beleeft u de angst en afschuw zeker en vast tot op het bot! U komt in angstaanjagende situaties terecht, krijgt te maken met duistere krachten, en zal onverwachte gebeurtenissen moeten doorstaan. Uw zintuigen worden tot het uiterste geprikkeld en moeten dus een grote uitdaging zien te overleven. Gaat u deze ervaring mentaal en fysiek aankunnen?

Reserveer dan nu!

Sympathisanten sluiten zich aan bij een cultus.. Maar om deel uit te kunnen maken moeten ze eerst een ritueel doen, namelijk een bloedoffer.

Wat ze wel niet weten is wat het precies inhoudt. Ze begeven zich naar de afgesproken plaats. Al snel vinden ze een brief waarop staat dat ze zelf het offer zullen zijn.

Wat is nu de bedoeling van de brief; gewoon maar hun angsten tarten of is de brief wel degelijk de waarheid?

Wat het ook is, ze zullen alle opdrachten moeten uitvoeren om er levend uit te geraken. Ook al is de hoop gering..

GESLOTEN

Omwille van de aangescherpte maatregelen moeten ook wij helaas onze deuren sluiten. Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen entertainen.

Tot die tijd, wees voorzichtig en hou je aan de opgelegde maatregelen. Samen staan we sterk!

FAQ’S

Wij zijn bezig met de verwerking van de geannuleerde reservaties. Indien je een bevestigde, reeds betaalde reservering had, krijg je een voucher code opgestuurd.

Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen entertainen.

Tot die tijd, wees voorzichtig!
Samen staan wij sterk!

Bekijk ons Escape@Home Games
Klik Hier