FAQ’s
Video afspelen

Hoe te spelen

Wie mag spelen?

Iedereen! Neem je vrienden, familie, collega’s of gewoon iemand mee en maak plezier.

Voor Teambuilding

Onze escapespellen vragen intense deelname van ‘alle’ groepsleden. Hierdoor is het absoluut geschikt voor teambuilding.

Voor Speciale Evenementen

Wat de viering ook is, Escape House Sixty One is hier om het naar een ander niveau te tillen. Boek uw kamer en contacteer ons om te zien hoe we elke speciale gelegenheid nog beter kunnen maken.

FAQ’s

Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.
Een Escape Room is een levensechte ervaring waarbij de deelnemers opgesloten zitten in een kamer en gebruik moeten maken van elementen van de kamer, de collectieve kennis van de groep en het verstand om aanwijzingen te ontdekken, puzzels op te lossen en binnen een bepaalde tijd te ontsnappen en/of het vermiste item te vinden.
In elke kamer is er een sleutel achter het veiligheidsglas. Zo kunnen de spelers op elk moment uitstappen. Bovendien kan de deur altijd van buitenaf worden geopend en in geval van nood worden de deuren geopend. Ook worden alle kamers via de camera bewaakt door onze game masters.
Effectieve spelduur van 1 kamer is precies 61 minuten. Als je eerder uitstapt, kan je op onze "wall of fame" belanden. Komt u echter niet buiten, dan gaat de deur automatisch open.
Nee, niet nodig. Onze kamers zijn zo ontworpen dat taal niet belangrijk is bij het oplossen van de raadsels. Inscripties en uitleg zijn ook beschikbaar in het Nederlands en Engels. Belangrijker is een goede communicatie binnen uw eigen team!
Ja, dat is mogelijk. Ofwel boekt u twee slotjes, ofwel neemt u rechtstreeks contact met ons op!
Ja dat kan, maar alleen de Escape Rooms de Panic House is niet mogelijk. Als u met een rolstoel moet spelen, laat ons dan vooraf de breedte van de rolstoel weten.
Nee, dat is niet nodig. Spelers jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene (minstens 1 per kamer).
Voorbereiding of speciale kleding is niet nodig. Met logisch denken en teamwork komt u een heel eind!
Absoluut! Het aantal spelers hangt af van de grootte van de kamer. Elke kamer geeft in de beschrijving aan hoeveel spelers minimaal en maximaal worden aanbevolen om de kamer te betreden.
Neem contact met ons op via de contactpagina en wij kijken graag naar de mogelijkheden voor u!
Ga naar het tabblad "Boek nu" en kies uw kamer. Op de kalender kunt u nu uw tijdslot kiezen uit de beschikbare sloten (aangegeven in het groen). Voer uw naam en contactgegevens in en bevestig. Dat is het!

Huisregels

  • De minimumleeftijd om te spelen is 12 jaar, maar spelers onder 12 jaar mogen wel deelnemen als ze begeleid worden door een volwassene.
  • Spelers onder invloed van alcohol of drugs zijn niet toegestaan.
  • Spelers moeten 30 minuten voor de geboekte tijd aanwezig zijn. Als spelers te laat zijn, kunnen ze worden geweigerd.
  • Het is niet toegestaan om bruut geweld te gebruiken of dingen te forceren.
  • De toegang tot de Escape Room is op eigen risico.
  • Escape House Sixty One is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of de beschadiging van persoonlijke eigendommen.
  • Mobiele telefoons, Ipods, etc… zijn niet toegestaan in de kamers.
  • Praten over de ervaring is leuk en bemoedigend, maar geef anderen de kans om ze te ervaren. Geheimhouding is de enige manier om het leuk te houden!