Mario Bros® ‘en de verloren superstar’© gebasseerd

Difficulty
2-7
Players
61
Minutes

In het mysterieuze Paddestoelenland, een legendarisch verhaal ontwikkelt zich. De tovenares Peach, heerser van het land, heeft een oude mythologie ontdekt die spreekt over de Verloren Ster, een magische kracht die de balans in het land kan herstellen. Volgens de legenden kan deze ster worden gevonden door een dapper avonturier die bereid is om de moeilijkste uitdagingen te overwinnen.

Je reis zal je door een wereld van verborgen geheimen, mysterieuze tempels en geheimzinnige boslandschappen leiden. Je zult Toads, Yoshis en andere geliefde personages ontmoeten die je op weg zullen helpen om de Verloren Ster te vinden. Maar ook zal je vijanden ontmoeten, zoals Koopa-troepen en Goombas, die alles in het werk zullen stellen om jou te stoppen.

Om de Verloren Ster te vinden, zal je moeten puzzelen, exploreren en duellen met vijanden. Je zult moeten gebruiken van je creativiteit en slimheid om de uitdagingen te overwinnen en de weg naar de Verloren Ster te vinden.

Maar Koning Bowser, de duistere heerser van het donkerland, heeft ook ontdekt dat er een Verloren Ster bestaat en hij zal alles in het werk stellen om haar voor zichzelf te verkrijgen.

Het is aan jou om hem te stoppen en de Verloren Ster veilig te brengen naar Prinses Peach.